0.7 C
Uzice
фебруар 19, 2019
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

ODBORNICI SUTRA ODLUČUJU O REBALANSU BUDŽETA I RADU JAVNIH PREDUZEĆA I USTANOVA

Predsednik gradske skupštine Grada Užica Branislav Mitrović sazvao je 14. redovnu sednicu lokalnog parlamenta, koja će se održati sutra, a pred odbornicima će se naći 22 tačke dnevnog reda.

Odbornici će raspravljati o predlogu Odluke o završnom računu budzeta grada za 2016. godinu, kao i o predlogu Odluke o izmenama i dopunama odluke o budzetu grada Užica za 2017.

Na dnevnom redu naći će se i izveštaj o poslovanju JP “Gradska stambena agencija” za prošlu godinu. Rasprava će se voditi i o predlozima rešenja o davanju saglasnosti na odluke nadzornih odbora u JKP “Vododvod”, JKP “Bioktoš” i JP “Veliki park”.

Lokalni parlament imaće priliku da razmotri izveštaje o radu Narodnog muzeja, Narodnog pozorišta, Narodne biblioteke, Istorijskog arhiva, Gradskog kulturnog centra, Gradske galerije, Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, Turističke organizacije regije zapadne Srbije za 2016. godinu.

Odbornici će odlučivati i o umanjenju doprinosa za uređivanje građevinskog zemljišta za izgradnju novog pravoslavnog hrama na Beloj zemlji, o otuđenju garažnih mesta u Sevojnu iz javne svojine grada Užica kao i o produženju mandata vd direktora Doma zdravlja.

Sednica gradske skupštine održaće se u Velikoj sali Gradske kuće sa početkom u 10 časova.

Izvor:glaszapadnesrbije.rs

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Dejan Petrović: „Moj otac za mene je najbolji trubač“ (VIDEO)

Oglasna Tabla

Užice, grad koji je bio republika

Oglasna Tabla

Počeli geotehnički istaržni radovi za potrebe izgradnje mosta na Starom gradu

Oglasna Tabla