1 C
Uzice
март 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

OD SUTRA SAOBRAĆAJNE GUŽVE ZBOG OBNOVE LOŽIONIČKOG MOSTA

CECA GIF (2)

Iz Javnog preduzeća „Užice razvoj“ danas je saopšteno da sutra počinju radovi na periodičnom održavanju Ložioničkog mosta u Užicu – deo državnog puta I B reda broj 23.

Za vreme izvođenja radova Ložionički most biće zatvoren za saobraćaj motornih vozila. Predviđeni rok za završetak radova je 75 dana.

Prema projektu privremene saobraćajne signalizacije celokupan saobraćaj sa državnog puta I B reda broj 23 u smeru Požega ka Zlatiboru preusmerava se kroz grad Užice ulaz pored pumpe na semaforisanu raskrsnicu ulica Omladinska i Nikole Pašića i dalje levo pored javne garaže i autobuske stanice preko lokalnog mosta ka Zlatiboru, piše u saopštenju.

U suprotnom smeru iz pravca Zlatibora levo na lokalni most pored autobuske stanice i dalje desno pored vatrogasnog doma izlaz ka Požegi.

Očekuje se povećano saobraćajno opterećenje na semaforisanoj raskrsnici ulica Omladinska i Nikole Pašića. Molimo učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, učestvuju u saobraćaju uz povećan oprez, budu strpljivi i po mogućstvu koriste alternativne pravce, navodi se u saopštenju JP „Užice razvoj“.

Izvor:www.glaszapadnesrbije.rs

cest

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Lovac deci u vrtić doneo prepariranog vuka, a onda su krenuli napadi na društvenim mrežama (VIDEO)

Oglasna Tabla

Prijavite se na obuku „Wine Service“ 15. aprila u Užicu

Oglasna Tabla

KRAĐA U UŽICU: Mladići opljačkali vrtić

Oglasna Tabla