5.2 C
Uzice
април 14, 2019
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Nušićijada oborila rekorde posećenosti – Haris oduševljen festivalom

Ivanjička Nušićijada ove godine oborila je sve rekorde u posećenosti. Na koncertima Željka Joksimovića i Harisa Džinovića bili je preko 20.000 ljudi. Obojica sui z ove male varoši poneli lepe uspomene ali će Haris Ivanjicu pamtiti večno, kako kaže zbog dve stvari, jedinstvenog i po svemu posebnog festivala Nušićijada i pravog ivanjičkog krompira.

  • – Sećaću se ovoga uvek, prvi put sam u Ivanjici  na Nušićijadi, ovo je sjajno. A tek krompir, to sigurno neću zaboraviti. – prokomentarisao je Haris nakon izuzetnog nastupa prede  svim ‘’sumnjivim licima’’ koja su se iz čitavog regiona okupili u Ivanjici .

Koliko nam je Nušić danas potreban?

  • Mnogo. Baš mnogo. Ogromna je praznina nastala posle tih velikih pisaca, dramaturga… Ja bar to znam, nije da se hvalim da sam čitao , ali velika praznina.

Uspeli ste da okupite sve generacije od najmlađih do najstarjih…

  • -Da, video sam to. Stvarno su svi bili, od onih klinaca pa do ljudi u godinama. To je za jednog umetnika sjajan doživljaj, pogotovu kad vidite da ova deca  pevaju,znaju sve pesme,  ali I stariji su u odličnoj kondiciji. Šta reći, srce mi je puno.

Šta je sledeće u planu?

  • -Završili smo ploču, već je na tržištu odavno i to je to, nema više, u našim životima nema ništa novo osim toga.

Ima li razlike nastup pred publikom u Ivanjici ili negde na nekim velikim scenama?

  • Ovo je ogromna scena. Svi koncerti imaju svoju draž, svoju publiku, tu su oni negde, ali kad vidite kako zdušno publika peva, kako vas voli, kako vas dočekuje onda vam je to  utisak i doživljaj. I to je ono što je najbolje.
Izvor: infoliga.rs / Foto: Ivan Petrović

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

5 recepata za posne pizze koje morate probati

Oglasna Tabla

“Ostajte ovdje, sunce tuđeg neba neće vas grijat ko što ovo grije”: Najrodoljubivija pesma ikada napisana

Oglasna Tabla

Književni festival „Na pola puta“

Oglasna Tabla