Home / FOTO RAZGLEDNICA / Novi repertoar u bioskopu Art

Novi repertoar u bioskopu Art

OD 26. OKTOBRA DO 8. NOVEMBRA

SALA 1

u 18 h

cena ulaznice: 300,00 – 3D

SALA 2

u 19 h

cena ulaznice: 250,00 – 2D

ČUDOVIŠTA IZ MOJE PORODICE/ Happy Family

Dužina trajanja: 95min.

Žanr: animirani, avantura

Režija: Holger Tappe   

„Čudovišta iz moje porodice“ je adaptacija istoimenog bestselera Emijem ovenčanog autora Davida Safiera („Berlin, Berlin“), koji je preveden na 18 jezika i objavljen u preko 40 zemalja.

Porodica Višboun je daleko od srećne porodice. Mama Ema, vlasnica je knjižare koja je u velikim dugovima. Tata Frank je ozbiljno preopterećen poslom i trpi svakodnevnu torturu svog šefa, kćer Fej je samosvesna tinejdžerka zaokupljena prvom srednjoškolskom simpatijom, a genijalca Maksa maltretiraju vršnjaci u školi. I tu nije kraj. Na maskenbalu zla veštica Baba Jaga pretvara ih sve u čudovišta! Ova čudovišna porodica mora da juri vešticu po celom svetu kako bi skinula prokletstvo. Tokom ove avanture porodica Višboun upada u nevolje s pravim čudovištima kao i samim grofom Drakulom koji iskazuje Emi svoju besmrtnu ljubav. U ovom slučaju, avantura života i put do porodične sreće otežan je zamkama i oštrim zavojima, odnosno oštrim zubima.

SALA 1

OD 2. DO 8. NOVEMBRA

u 19:45 i 22 h

cena ulaznice: 350,00

TOR: RAGNAROK/ Thor: Ragnarok

Dužina trajanja: 130 min.

Žanr: avantura, akcija, fantazija, 3D

Glavne uloge: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Idris Elba, Anthony Hopkins

Režija: Taika Waititi

U Marvelovom filmu „Tor – Ragnarok“, Tor je zarobljen s druge strane svemira bez svog moćnog malja i nalazi se u trci s vremenom da se vrati u Asgard i zaustavi Ragnarok – uništenje njegove domovine i kraj asgardijanske civilizacije – od strane svemoćne nove pretnje, nemilosrdne Hele.

Ali prvo mora da preživi gladijatorsko takmičenje koje će ga suočiti s bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – neverovatnim Hulkom.


SALA 2

OD 2. DO 8. NOVEMBRA

u 21 h

cena ulaznice: 300,00

TRAGOVI U SNEGU/ Wind River

Dužina trajanja: 107min.

Žanr: akcija, krimi, misterija

Glavne uloge: Jon Bernthal, Elizabeth Olsen, Jeremy Renner

Režija: Taylor Sheridan

Radnja filma se vrti oko silovane i ubijene tinejdžerke u indijskom rezervatu u Vjomingu.

Kada Kori Lambert otkrije telo u divljini Vind River Indijan rezervata, FBI šalje svog agenta Džejn Baner kako bi istražila ubistvo. Budući da ona nije spremna za uslove zime u Vjomingu ona moli Korija da joj pomogne u istraživanju.

Podeli članak

Komentari

https://matis.rs/