20.8 C
Uzice
април 22, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SRBIJA

Nova godina bez snega

Narednih sedam dana, prema najavama meteorologa, temperature ostaju u blagom plusu, a više padavina početkom januara. 

METEOROLOZI za 28. decembar najavljuju maglovito i oblačno jutro, a naoblačenje do večeri će se proširiti na sve predele. Uveče i noću oblačno, ponegde sa kišom, a na planinama i sa snegom. Jutarnja temperatura od minus četiri, a najviša dnevna do 11 stepeni.

Narednih sedam dana, prema najavama meteorologa, temperature ostaju u blagom plusu, a više padavina početkom januara

U subotu 29. decembra će biti oblačno, ponegde sa slabom kišom, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Temperature će se kretati od minus jedan do 10 celzijusa. Za drugi dan vikenda meteorolozi prognoziraju pre podne sa kišom u severnim, posle podne i u ostalim krajevima, a na planinama sneg. Očekivane temperature su od jednog stepena ispod nule do najviših dnevnih 10 stepeni.

Poslednjeg dana ove godine biće hladno i kišovito, a na planinama i u nižim predelima južne i jugozapadne Srbije padaće sneg. Temperature od minus jedan do sedam stepeni.

U novogodišnjoj noći meteorolozi najavljuju da će slabog snega biti jedino na planinama i krajnjem jugu zemlje, dok će u svim ostalim biti suvo. Temperature na kojima će se dočekivati 2019. godina na trgovima i ulicama biće od minus tri, do dva celzijusa. Prva dva dana nove godine, biće suvo vreme, a zatim osetno hladnije sa snegom.

Izvor:novosti.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Bolnica u Užicu dobila ultrazvučni aparat zahvaljujući akciji „Asovi za decu Zapadne Srbije“

Oglasna Tabla

Sindikat srpske policije RC Užice organizuje 24. po redu Memorijalni turnir „Sećanje na Željka Simića“

Oglasna Tabla

Održan šesti Sajam obrazovanja „Zanimanje, zvanje, znanje“ (VIDEO)

Oglasna Tabla