11.7 C
Uzice
мај 19, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Neverovatno „otkriće“ u Sevojnu: Carinici zaplenili celu auto-perionicu (FOTO)

Carinici su u saradnji sa policijom tokom dubinske kontrole na magistralnom putu Užice – Požega, zaplenili neprijavljenu opremu dovoljnu za celu samouslužnu auto-perionicu.

Prekršaj je otkriven u utorak u mestu Sevojno, nadomak Užica, u kamionu bosanskohercegovačkih registarskih oznaka kojim je 60-godišnji državljanin te zemlje prevozio drvnu građu iz BiH ka Makedoniji.

FOTO: Uprava carina

Međutim, zahvaljujući pregledu na mobilnom skeneru, otkriveno je da se u zadnjem delu prikolice, pored prijavljene robe, nalazi i sakriveni tovar.

FOTO: Uprava carina

Slika sa skenera je pokazala da se u kamionu nalazi i deo robe koji ne pripada prijavljenoj drvnoj građi, pa je naložen detaljan pregled koji je podrazumevao istovar kamiona.

FOTO: Uprava carina

Ubrzo je potvrđeno da se među legalno transportovanom robom nalazi i velika količina opreme dovoljne za celu samouslužnu auto-perionicu.

Ubila bebu metadonom, pa ju je zamotala u najlonsku kesu i stoljnjak: Tanja osuđena na 15 godina zatvora zbog jezivog zločina!


FOTO: Uprava carina

Reč je o ukupno 6 pumpi različitih vrsta: za vodu sa filterima, sa ekspanzivnom posudom i pumpi za doziranje, 3 elektromotora, oblogi usisivača i drugim delovima sa pratećom opremom i inventarom.

FOTO: Uprava carina
Izvor:bktvnews

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Park dečije radosti „Beli Jelen“ 1. juna vam poklanja preko 50 vrednih poklona

Oglasna Tabla

Nova pravila za zapošljavanje u javnom sektoru?

Oglasna Tabla

Mitrović Milan prvak Srbije u polumaratonu

Oglasna Tabla