8.9 C
Uzice
април 25, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

NAJAVA DOGAĐAJA U OKVIRU „ZLATIBORSKOG KULTURNOG LETA“

U okviru -Zlatiborskog kulturnog leta- u ponedeljak 17. jula, sa početkom u 19 časova na letnjoj pozornici Kraljevog trga, biće održan koncert SKUD-a“Sveti Sava“ iz Šida, u utorak 18. jula, sa početkom u 20 časova, takođe na letnjoj pozornici, nastupiće Ivana Peters i Negativ.

Program kulturnog leta čine različite priredbe i manifestacije kulturno-zabavnog karaktera čiji su organizatori različiti subjekti, ali sve priredbe su koordinisane i promovisane od strane Turističke organizacije Zlatibor, kao jedinstven program – Zlatiborsko kulturno leto.

Događaji u okviru kulturno-zabavnog programa pod nazivom „Zlatiborsko kulturno leto“ odvijaju se uglavnom na letnjoj pozornici na Kraljevom trgu, dok se nekoliko njih održava na Tić polju, u Čajetini i okolnim selima.

Manifestacije, festivali, koncerti i drugi sadržaji zabavnog i kulturnog karaktera čine boravak gostiju na Zlatiboru sadržajnijim i kvalitetnijim, a zadovoljenje kulturno-zabavnih potreba posetilaca je osnovni cilj organizovanja kulturnog leta.

Izvor:cajetina.org.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Saopštenje za javnost povodom Odluke o prenosu Aerodroma Ponikve na Republiku Srbiju

Oglasna Tabla

Užički reli šampion u sastavu prve srpske auto reprezentacije

Oglasna Tabla

Užički arheološki lokaliteti uskoro dostupniji turistima

Oglasna Tabla