11.8 C
Uzice
септембар 18, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Na berlinskom sajmu veliki broj posetilaca zainteresovan za Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor od 06. do 10. marta 2019. godine učestvuje na Međunarodnom sajmu turizma u Berlinu, jednom od najvećih ove vrste na svetu. Tokom trajanja poznatog „ITB“ sajma, nemačka prestonica postaje stecište turističkih poslenika sa svih meridijana, što je idealna prilika da Zlatibor predstavi svoje potencijale, ne samo tržištu Nemačke, već daleko šire. 

Prva tri dana sajma rezervisana su za biznis posetioce, što Turistička organizacija Zlatibor koristi kako bi uspostavila saradnju sa velikim svetskim i evropskim turoperatorima, organizatorima seminara i kongresa, blogerima, medijima. Prvog dana sajma održan je sastanak sa turističkom agencijom iz Mađarske koja će početkom aprila u saradnji sa TO Zlatibor organizovati studijsku posetu novinara i turoperatora iz Mađarske, a dogovorena je i poseta nekoliko većih grupa mađarskih turista. 

Za ponudu Zlatibora zainteresovani su i veliki organizatori putovanja iz Kine, kao i sa Bliskog Istoka, na čijim balkanskim turama Zlatibor sve više pronalazi svoje mesto. Predstavnike TO Zlatibora sutra očekuje sastanak sa producentima poljskog televizijskog kanala „TVP“, koji su zainteresovani da u okviru svoje putopisne emisije naprave i reportažu o Zlatiboru, kao jednoj od najposećenijih destinacija Srbije. 

Pored televizije, veliko interesovanje za Zlatibor pokazuju i agencije iz Poljske, naročito one koje se bave organizacijom velikih seminara i kongresa. Zlatibor za njih predstavlja novu destinaciju sa velikim mogućnostima, a posebno ih privlače hoteli visokih kategorija i raznovrsne aktivnosti koje se na Zlatiboru mogu organizovati. 

Vikend na berlinskom sajmu biće ovoren za sve posetioce, tako da Zlatibor ima priliku da svoje potencijale predstavi sve više zainteresovanim stanovnicima Nemačke.

Izvor:TO Zlatibor

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Uhapšeno deset osoba zbog trgovine uticajem

Oglasna Tabla

Obaveštenje o radnom vremenu Stopića pećine za 21. septembar 2019.

Oglasna Tabla

Podrška EBRD promociji ariljske maline i oblačinske višnje – U Srbiji više od 60 proizvoda ima geografsko poreklo

Oglasna Tabla

Besplatni preventivni pregledi u nedelju

Oglasna Tabla

Uručene nagrade pobednicima na konkursu za najlepše dvorište i balkon

Oglasna Tabla

Petković: Grad Užice će podržati rad fondacije „Zajedno za mlade-prof. dr Danica Grujičić“

Oglasna Tabla

Supermen iz Užica hoće u Zadrugu

Oglasna Tabla

Jesen počinje u ponedeljak

Oglasna Tabla

Sve je spremno za IV Užički biciklistički karavan

Oglasna Tabla