8.8 C
Uzice
април 15, 2019
FOTO RAZGLEDNICA Uncategorized UŽIČKE VESTI

MLADIĆ NA SASLUŠANJU: „Tukao sam ih jer su mi smetali na izvršenju vojničkih zadataka“

Posle snimka koji je proširio internetom, a na kome se vidi kako se mladić u vojničkoj uniformi, iživljava nad psom i šutira ga u glavu, policija u Užicu zbog ovoga je podnela je krivičnu prijavu protiv P. I. iz sela Potpeć.

Bivši pripadnik Vojske Srbije, kome je služba prestala 17. marta 2017. zbog povrede propisa o radu, sumnjiči se za krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja, a snimci koji su zgrozili javnost nastali su u Kopnenoj zoni bezbednosti dok je I. P. radio kao profesionalni vojnik.

Prema nezvaničnim saznanjima „Blica“, I. P. je prilikom saslušanja u policiji potvrdio da je on taj koji na snimcima zlostavlja životinje, a u svoju odbranu rekao i da ne mrzi pse ali da su mu oni koje je tukao smetali na izvršenju vojničkih zadataka. Istom prilikom kazao je da je, od kada su se pojavili zgražavajući video zapisi, dobijao pretnje, čak i ubistvom, i zatražio zaštitu.

Na društvenim mrežama prošle sedmice se pojavio jedan snimak na kome P. I. prilazi jednom psu u šutira ga u glavu, praćen objašnjenjem da je životinji slomljen vrat, a zatim drugi na kome isti mladić maltretira drugog psa.

Izvor:www.blic.rs/V.L.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Bronzana medalja za Aleksandra Radišića na Zimskom prvenstvu Srbije

Oglasna Tabla

Nova kuća porodici Kovačević u akciji Blic fondacije (VIDEO)

Oglasna Tabla

Kolač sa jagodama

Oglasna Tabla