Home / FOTO RAZGLEDNICA / Mladi nisu i neće zaboraviti skloništa, bombe, sirene, srušenu poštu, roditelje i članove rodbine u uniformama, stradale!

Mladi nisu i neće zaboraviti skloništa, bombe, sirene, srušenu poštu, roditelje i članove rodbine u uniformama, stradale!

Povodom održavanja okruglog stola „Srbija i NATO – partneri za bezbednost“ u Užicu, ne želeći da pridaje značaj događaju niti uzima učešće u njemu, grupa mladih Užičana poslala je poruku sa poznatih lokacija našeg grada. To nije poruka mržnje već poruka koja govori da mladi nisu i neće zaboraviti skloništa, bombe, sirene, srušenu poštu, roditelje i članove rodbine u uniformama, stradale.

„Ako ste došli sa namerom da nam držite lekcije o saradnji i partnerstvu, a ne da se izvinite, položite venac kod spomenika stradalih Užičana u ratu ’99, da tražite oproštaj od porodica stradalih, onda nema niti može biti iskrenog partnerstva i dijaloga. To je naš stav! A vi ispričajte u prazno šta imate, opravdajte pare od projekta, pa se vratite odakle ste došli, jer ste došli sa pogrešnom namerom.“

Unija studenata Užice

Podeli članak

Komentari

www.rceurope.rs