20.7 C
Uzice
април 24, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Manifestacija „U susret Božiću“ od 2. do 7. januara na Gradskom trgu

Ovogodišnji praznični program na Gradskom trgu biće bogatiji za manifestaciju „U suret Božiću“, koja se po prvi put organizuje u našem gradu, a trajaće od 2. do 7. januara.

„Organizacijom jednog ovakvog događaja hteli smo da obogatimo sadržaj novogodišnjih i Božićnih praznika u Užicu, ali i da pokušamo da uvedemo jedan duh evropskih gradova koji se manifestuje kroz ogranizaciju Božićnog trga. Ideja je da ceo događaj započne spektakularnim koncertom Marije Šerifović koji će se održati 02. januara. Pored toga svako naredno veče biće organizovani različiti sadržaji koji će upotpuniti celokupan program, a manifestacija se završava Božićnim koncertom 07. januara“, naveo je zamenik gradonačelnika Užica Nemanja Nešić.

„Pored ovih događaja Gradski trg će krasiti štandovi sa tradicionalnim proizvodima naših proizvođača. Dogovoreno je i da proizvođači svu zaradu ostvarenu na Božićno veče od prodaje slatkiša, pita, bureka, alkoholnih pića i drugih proizvoda usmere u humanitarne svrhe“ – naveo je Nešić.Organizacija jednog ovakvog događaja do sada je bila karakteristična samo za Beograd i Novi Sad, a od ove godine Užice je treći grad u Srbiji koji će imati jednu takvu manifestaciju.

Užice – Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Užički reli šampion u sastavu prve srpske auto reprezentacije

Oglasna Tabla

Užički arheološki lokaliteti uskoro dostupniji turistima

Oglasna Tabla

IMA NADE: Jelena najbolja matematičarka u Evropi, jedno od naljepših lica Srbije

Oglasna Tabla