9.8 C
Uzice
април 25, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

LOŽIONIČKI MOST OTVOREN ZA SAOBRAĆAJ

„Radovi na rekonstrukciji Ložioničkog mosta privedeni su kraju, ostalo je samo iscrtavanje i postavljanje saobraćajne signalizacije, uklanjanje skele ispod mosta i još neki završni zanatski radovi. I pored toga od ponedeljka ujutru saobraćaj preko mosta se odvija nesmetano“, rekao je direktor JP Užice razvoj Nikola Maksimović i dodao da se završetak svih radova očekuje za deset dana.
Iako je prvobitno rok za završetak radova bio 75 dana, zbog dodatnih radova na saniranju oštećenja ispod asfalta rok za završetak pomeren je do kraja jula.


Sredstva u iznosu oko 50 miliona dinara, koliko je bilo potrebno za realizaciju prvobitno planiranih radova, obezbedilo je JP „Putevi Srbije“ dok je izvođač radova na Ložioničkom mostu bilo preduzeće „Ratko Mitrović“ iz Čačka koje je sa GP „Mostogradnja“ iz Beograda dobilo posao na tenderu.
„U narednim danima će se znati koji je to obim neophodnih naknadnih radova koji je veći u odnosu na ugovorenu vrednost, dok izvođač napravi okončanu situaciju“-rekao je Maksimović.

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Saopštenje za javnost povodom Odluke o prenosu Aerodroma Ponikve na Republiku Srbiju

Oglasna Tabla

Užički reli šampion u sastavu prve srpske auto reprezentacije

Oglasna Tabla

Užički arheološki lokaliteti uskoro dostupniji turistima

Oglasna Tabla