18.3 C
Uzice
јул 17, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

LOŽILI VATRU NA PODU Za požar koji je progutao četiri stana u zgradi u Užicu krivi OTAC I ĆERKA

Policija u Užicu saslušala je danas I.R. (64) i njegovu ćerku M.P. (32) zbog sumnje da su zajedno, ili neko od njih, preksinoć izazvali veliki požar u zgradi u užičkom naselju Turica.

Vatra koja je buknula u nedelju oko 22.30 iz jedne od prostorija u kojoj su živeli njih dvoje, a ugašena u ponedeljak u zoru, osim njihovog progutala je još četiri stana u potkrovlju ove višespratnice. Za sada se sumnja da je požar planuo zbog vatre koje je najverovatnije I.R. ložio na podu jedne od odaja u kojoj je stanovao sa ćerkom, ali se isptituje i šta je M.P. radila u tim trenucima. Protiv jednog od njih ili oboje očekuje se krivična prijava za teško delo protiv opšte sigurnosti.

Zgrada u kojoj je izgorelo pet stanova
FOTO: RAS SRBIJA
Zgrada u kojoj je izgorelo pet stanova

Samo zahvaljujući prisebnosti stanara ove zgrade koji su pobegli napolje ne stigavši da ponesu ni najosnovnije sa sobom, izbegnute su ljudske žrtve, a u požaru su lakše povređeni I.R. i jedan užički vatrogasac koji su posle ukazane pomoći pušteni iz bolnice.


FOTO: V. LOJANICA / RAS SRBIJA

Otac i ćerka za sada su smešteni u Dom za stare gde se nalazi još jedna porodica koja je u požaru ostala bez krova nad glavom. Takođe, jedna porodica je zbrinuta u praznom stanu zgrade koja je gorela.

Izvor:blic.rs/Vladimir Lojanica/naslovna: RAS Srbija

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Užičani trećeplasirani u City games

Oglasna Tabla

Užički Nauči klub RCU dobio priznanje za promociju nauke

Oglasna Tabla

Skuplja registracija ako je broj šasije ili motora nečitak

Oglasna Tabla