5.1 C
Uzice
фебруар 21, 2019
FOTO RAZGLEDNICA Uncategorized UŽIČKE VESTI

KRIVIČNE PRIJAVE ZBOG NEOVLAŠĆENE PROIZVODNJE DROGE

Užička policija će podneti krivičnu prijavu protiv dvadesetšestogodišnjeg muškaraca iz Beograda, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

Kako se navodi, kriminalistička policija je na autobuskoj stanici na Zlatiboru, u flašici jogurta, koju je držao osumnjičeni, pronašla 3,48 grama amfetamina, 1,14 grama heroina i 3,17 grama biljne materije nalik na marihuanu.

Dodaje se da će policija i protiv trojice mušakaraca sa područja Užica, Požege i Čajetine podneti krivične prijave, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

„U pretresu stana dvadesettrogodišnjeg muškarca u Užicu, pronađeno je 3,63 grama biljne materije nalik na marihuanu i 1,57 grama praškaste materije za koju se sumnja da je spid. Na ulici u Požegi, policija je kod dvadesetpetogodišnjeg muškarca pronašla 1,3 grama biljne materije nalik na marihuanu, a prilikom pretresa njegovog stana još 5,3 grama iste materije, upakovane u tri kesice“, piše u saopštenju.

Dodaje se da je i na ulici u Čajetini, kod devetnaestogodišnjaka pronađen smotuljak sa oko 0,70 grama materije za koju se sumnja da je marihuana.

MUP naglašava da su o događajima obaveštena nadležna tužilaštva.

Izvor: www.rts.rs

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Међународни дан матерњег језика

Oglasna Tabla

„Odraz, prag i dom“ u užičkom Narodnom muzeju

Oglasna Tabla

Danas sunčano, do 15 stepeni, a od večeras zahlađenje sa kišom

Oglasna Tabla