16.3 C
Uzice
март 24, 2019
FOTO RAZGLEDNICA NAJAVE I DOGAĐAJI

KONCERT GRUPE DŽA ILI BU IPAK ĆE SE ODRŽATI U UŽICU

CECA GIF (2)
Koncert rok grupe Dža ili bu ipak će biti održan u Užicu, ali ne u Gradskom kulturnom centru, gde je koncert najpre trebalo da se održi ali je iz te ustanove otkazan, već u Klubu KA-3 u prizemlju nekadašnjeg užičkog hotela Turist.

Organizatori koncerta su grupa Užičana koja je želela da ostane anonimna, jer ih, kako su objasnili putem društvenih mreža, ne interesuje politika, već muzika.

17190909_1307218906037220_7825492520049062486_n

Dejan Milojević, menadžer Dža ili bu rekao je da će se rado odazvati pozivu i u subotu održati koncert u Užicu.

„Nas su ovi mladi ljudi kontaktirali preko FB i pitali da li bismo došli onog dana kada je inače bio dogovoren pa otkazan koncert u Gradskom kulturnom centru. Naravno, pristali smo više iz inata i duplo snizili cenu ulaznica, naročito posle saopštenje iz Gradskog kulturnog centra da koncert nije bio ni zakazan. Svi već znaju da je iz političkih razloga otkazan, ali eto nas u Užicu da sviramo i pevamo“, rekao je Milojević.

Iz Gradskog kulturnog centra je inače prethodno saopšteno da je koncert otkazan zbog organizacionih i finansijskih razloga.

Izvor: www.slobodnaevropa.org

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Nekada poznati užički pekar jedna je od žrtava jučerašnjeg požara

Oglasna Tabla

Srebrna medalja na prvenstvu Srbije za mlađanog Ognjena Šimšića

Oglasna Tabla

Beseda srpskog generala svojim pilotima zbog koje će se svaki Srbin naježiti: “Možda je ovo let u smrt, ali ne običnu, već časnu” (VIDEO)

Oglasna Tabla