25.5 C
Uzice
јун 25, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SRBIJA

Kampanja „Moja Zapadna Srbija“ i u 2018. godini

Promotivna kampanja na društvenim mrežama pod nazivom “Moja Zapadna Srbija” koju je pokrenula Turistička organizacija regije Zapadna Srbija nakon prošlogodišnjeg uspeha nastavlja se i u 2018. godini. Vredne nagrade u vidu vikenda za dve osobe dodeljuju se svake nedelje, a tu su i još vrednije mesečne nagrade. Kampanja traje do kraja septembra, a na kraju će najlepša fotografija osvojiti i glavnu nagradu.

Ukoliko imate lepih fotografija sa Drine, Tare, Zlatibora, Zlatara, Uvca, Golije, Bajine Bašte, Mokre Gore, Užica ili nekog drugog dela Zapadne Srbije podelite ih na Instagramu ili Fejsbuku i osvojiti besplatni smeštaj u nekoj od prelepih destinacija ove regije.
Suština kampanje jeste stvaranje digitalnog vizuelnog sadržaja koji će kreirati sami turisti isključivo iz prvog lica, jer je to perspektiva koja će najbolje prikazati potencijalnim turistima šta oni mogu doživeti u Zapadnoj Srbiji i kako će ti doživljaji konkretno izgledati.

Najlepše fotografije i segmenti video klipova će se naći u promotivnom spotu regije Zapadna Srbija koji će biti prikazivan na sajmovima širom sveta.

Da biste učestvovali u kampanji potrebno je da načinite samo 3 koraka:

1. Posetite bilo koji deo Zapadne Srbije – Tara, Drina, Bajina Bašta, Zlatibor, Zlatar, Uvac, Ivanjica, Užice… vi birate!

2. Napravite fotografiju ili video iz prvog lica koji prikazuju neki od doživljaja iz Zapadne Srbije;

3. Šerujte na Instagramu ili Fejsbuku sa haštagom #MojaZapadnaSrbija.

Ovo je prilika prilike da vaša fotografija obiđe svet, ali i da ujedno osvojite besplatan boravak u nekoj od destinacija prelepe Zapadne Srbije! Dodatne informacije o kampanji i pravila učestvovanja možete pogledati ovde.

Izvor: Drina Info

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

54.645 dinara – tolika je bila prosečna plata u Srbiji tokom aprila

Oglasna Tabla

Kako su srpske domaćice nekad mogle bez frižidera i zamrzivača: Evo šta se kojim danima kuvalo i jelo

Oglasna Tabla

Весна Лучић – омиљена наставница историје (ВИДЕО)

Oglasna Tabla