23.2 C
Uzice
август 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE

JELENA JANKOVIĆ SA UŽIČKOG KEJA U SLEDEĆU SEZONU

Najbolja srpska teniserka, nekada svetski broj jedan Jelena Janković započela je pripreme za narednu sezonu upravo na Zlatiboru i u Užicu.

unnamed-1

-Nisam se samo odmarala, krenula sam da se pripremam za sledeću sezonu, tako da sam zaista uživala na svežem vazduhu. Upoznala sam dosta ljudi u Užicu i na Zlatiboru, svi su izuzetno prijatni, puni humora, dobronamerni i zanimljivi. Izuzetno mi se svidela hrana  i stvarno sam uživala. Svoju saradnju na Zlatiboru Jelena je započela sa bivšim selektorom atletske reprenzentacije Dragišom Kuzmanović iz Užica, koju će i nastaviti u narednoj sezoni.

unnamed

-Trenirali smo dobro.Taj uvodni deo, što mi mnogo znači jer sam imala u ovoj godini puno zdravstvenih problema, tako da mi je jako bitno da polako svoje telo dovodim u formu, da ga ojačam, da bi bila spremna za 2017. i da krenem kako treba. Za nekoliko dana putujemo u Dubai na pripreme, a tokom decembra pojavićemo se na egzibocionim turnirima u Japanu, Singapuru, Maleziji i Indiji. Dobro sarađujemo i vidim napredak. Nadam se da ću u Australiji biti dobro spremna.

10391701_237767224135_6655450_n

Dragiša Kuzmanović ima samo reči hvale za svoju novu pulenku: Jelena je veliki potencijal, koja nije iskorišćena. Dobra je osoba, želi da radi i sve prihvata. Nadam se da ćemo uspeti u narednoj godini da se vrati među prvih deset.

UŽICE – OGLASNA TABLA

output_bkzdes

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Od septembra jednosmenska nastava u ove 204 škole

Oglasna Tabla

Na đačke ekskurzije u žutim autobusima

Oglasna Tabla

4 najbolje tehnike za savijanje sarme: Ovako se nikada neće raspasti u šerpi i prilikom vađenja

Oglasna Tabla