15.8 C
Uzice
мај 22, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SRBIJA

Izmene saobraćaja vozova zbog radova na barskoj pruzi

„Srbija Voz“ a.d. saopštio je da će zbog radova na delu barske pruge između Stepojevca i Vreoca, od sutra od 10 sati do četvrtka, 22. februara, do 18.10 časova, biti izmenjen saobraćaj vozova.

Vozovi iz Užica za Beograd Centar saobraćaće do i od stanice Valjevo, kao i voz koji iz Branešca polazi za Beograd Centar u 14.10 časova.

Sutra i u utorak, 19. i 20. februara, saobraćaće voz iz Beograd Centra za Lajkovac u 15.35 časova, a iz Lajkovca za Beograd Centar u 17.31 čas, dok će u utorak i sredu, 20. i 21. februara, saobraćati voz iz Beograd Centra za Lajkovac u 07.21 čas, kao i iz Lajkovca za Beograd Centar u 09.28. časova.

Za vozove iz unutrašnjeg saobraćaja nije organizovan autobuski prevoz.

Od sutra, 19.februara, do srede, 21. februara, voz koji polazi iz Beograd Centra u 17.06 časova za Užice neće saobraćati, kao i voz koji polazi iz Užica u 02.40 časova za Beograd Centar, od utorka, 20. februara, do četvrtka, 22. februara.

Zbog radova na kontaktnoj mreži Srbija Voz a.d., organizovaće prevlačenje međunarodnih vozova sa dizel lokomotivom, što može dovesti do neznatnog produženja putovanja.

Sve dodatne informacije o polascima i ceni karata možete naći na sajtu srbvoz.rs kao i na Fejsbuk stranici „Srbija Voz“ a.d.

Izvor:rts.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Savršen i zdrav ručak za samo 300 dinara: Punjeni uštipci koji ne goje, a stvaraju sitost i održavaju organizam zdravim i vitkim

Oglasna Tabla

Treba praviti razliku između sukoba među vršnjacima i vršnjačkog nasilja

Oglasna Tabla

Film „Nebeska tema“ premijerno u Užicu: 26. maj

Oglasna Tabla