5.4 C
Uzice
март 20, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

IZBORI SEVOJNO 2018. Kamenovane prostorije Srpske napredne stranke u Sevojnu(FOTO)

Gradski odbor Srpske napredne stranke Užice saopštava da se u noći između petka i subote dogodio vandalski napad na prostorije Srpske napredne stranke u Sevojnu.Za sada nepoznati napadači razbili su stakla na stranačkim prostorijama, koja su bila oblepljena slikama predsednika Aleksandra Vučića.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova izvršili su uviđaj i svi se nadamo brzom otkrivanju počinilaca ovog varvarskog čina, vandala kojima očigledno smeta masovna i nedvosmislena podrška građana Sevojna izbornoj listi „AleksandarVučić – Zato što volimo Sevojno“. Sramno je da neko nedostatak svojih ideja pokušava da nadoknadi bacanjem kamenica na ideju za bolju i jaču Srbiju.

Srpska napredna stranka neće ni na koga bacati kamenje. Nastavićemo da podržavamo politiku koja kamen u građuje u puteve i mostove, koja popločava put u bolju budućnost Srbije. Ove kamenice su poruka da je opozicija potpuno izgubila kompas, a građani će to znati da prepoznaju i 4. marta će stati na stranu napretka. Zato što volimo Srbiju. Zato što volimo Sevojno.

Gradski odbor
Srpske napredne stranke u Užicu

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Tamburić, Kulačin i Krsmanović govore u petak na protestu u Užicu

Oglasna Tabla

IZVUČENE DVE SEDMICE! 1.110.000 evra odlaze u Užice i Sontu (VIDEO)

Oglasna Tabla

Javni poziv za sufinansiranje troškova vantelesne oplodnje u 2019. godini

Oglasna Tabla