20.8 C
Uzice
април 22, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Humanitarna akcija za pomoć porodici Jevtić tokom praznika

U okviru najavljene manifestacije “Užice u susret Božiću” koja će se održati od 2. do 7. januara, na “Božićnom trgu” 6. januara će se organizovati humanitarna akcija prikupljanja sredstava za opremanje kuće šestočlane porodice Jevtić. Akcija je dobila naziv “Užice sa Jevtićima” a radi se doniranju sredstava od strane učesnika “Božićnog trga” koji će celodnevi pazar od prodaje hrane i pića na Badnji dan ustupiti u humanitarne svrhe.

Šestočlana porodica je u kategoriji socijalno ugroženih stanovnika Užica, budući da bračni par Jevtić nema stalni posao, i povremenim poslovima, koje ne biraju, izdržavaju četvoro dece. Od prijatelja su dobili na korišćenje kuću koju je potrebno opremiti i za te namene je Grad Užice pokrenuo ovu humanitarnu akciju.

Humanitarna akcija će trajati sve dok ne budu prikupljena sredstva za opremanje kuće za ovu porodicu.

Podsećanja radi, “Užice u susret Božiću” počinje 2. januara koncertom Marije Šerifović na Trgu partizana, a “Božični trg” podrazumeva štandove na kojima će sve do Božića, 7. januara, osam lokalnih proizvođača hrane i pića izlagati i prodavati svoje proizvode. U okviru ove manifestacije, takođe će, svako veče na trgu biti organizovani kulturno zabavni programi.

Izvor : Grad Užice/Pasaz

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Bolnica u Užicu dobila ultrazvučni aparat zahvaljujući akciji „Asovi za decu Zapadne Srbije“

Oglasna Tabla

Sindikat srpske policije RC Užice organizuje 24. po redu Memorijalni turnir „Sećanje na Željka Simića“

Oglasna Tabla

Održan šesti Sajam obrazovanja „Zanimanje, zvanje, znanje“ (VIDEO)

Oglasna Tabla