Home / BAJINOBAŠTANSKE VESTI / Haos zbog Cece: Bajina Bašta u opsadnom stanju

Haos zbog Cece: Bajina Bašta u opsadnom stanju

Bajina Bašta jutros vrvi od gostiju, domaćih i stranih, koji sa svih strana pristižu, u ovo mesto a povod je – koncert Svetlane Cece Ražnatović.

Naša najveća estradna zvezda nastupiće večeras u Bajinoj Bašti u okviru programa 25. „Drinske regate“ čija najveća atrakcija – spust rekom od podnožja jezera Perućac do Rogačice – će biti održana sutra. Organizatori kažu da će Cecin nastup biti veći muzički događaj od svih prethodnih. Po rečima Siniše Spasojevića i Sportsko – turističkog saveza Bajina Bašta, daleko posećeniji i od koncerta Zdravka Čolića, održanog na prošlogodišnjoj regati, a koji važni za rekordan po broju posetioca.

– Gužva u gradu je ogromna, a još veća se očekuje u popodnevnim satima. Specijalno za ovu priliku smo postavili info punktove da bi se turisti lakše snašli, povećali smo broj putokaza, angažovali volontere koji će umeravati goste… U širem centru grada više nema slobodnih parking mesta. Telefon našeg info centra se usijao od poziva a na mejl jedan za drugim stižu pitanja „hoće li biti karata“, – kaže Spasojević za „Blic“.

Ceca će večeras pevati od 22 sata na izletištu Rača kraj Drine.

Izvor: pulsonline.rs

Podeli članak

Komentari

https://matis.rs/