OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

„Grand Hotel Tornik“ Zlatibor – dobitnik nagrade „Turistički cvet“

Grand Hotel Tornik Zlatibor je dobitnik nagrade „Turistički cvet“ u kategoriji Ugostiteljski objekat za smeštaj – hotel. Nagradu je primio Miroljub Aleksić, predsednik Alko grup u okviru koje posluje i lanac A HOTELI.

Ovogodišnja 35. po redu ceremonija dodele nagrade Turistički cvet održana je u Klubu poslanika, dok je istog dana Turistička Organizacija Srbije obeležila 25 godina postojanja. Ova nagrada, koju dodeljuje Turistička organizacija Srbije, se dodeljuje u 5 kategorija za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga i za doprinos razvoju i promociji turizma. Svečanosti su prisustvovali Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade Republike Srbije, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, kao i brojne druge zvanice.

Grand Hotel Tornik, jedini hotel sa 5 zvezdica na Zlatiboru otvoren je u junu 2018 i pravi je izbor za one koji žele da dožive ovu destinaciju na potpuno nov način. Odlikuje ga bogata ponuda za goste različitih afiniteta i uzrasta, usluga na najvišem nivou i enterijer poput onih u najluksuznijim svetskim hotelima.

Hotel raspolaže sa 129 smeštajnih jedinica, od toga 30 apartmana i 99 soba (dvokrevetne – francuski i singl kreveti i jednokrevetne sobe) ukupnog kapaciteta 300 ležaja. U okviru hotela nalazi se i soba prilagođena osobama sa invaliditetom.

Gosti ovog grandioznog objekta koji se nalazi na 600 m od centra Zlatibora, imaju priliku da uživaju u brojnim sadržajima uključujući restoran, lobi i vinski bar, kongresne dvorane na površini od oko 500 m2, kao i izuzetno atraktivan Spa i Velnes centar, koji se prostire na neverovatnih 2.250 m2 i sadrži dva zatvorena bazena, dečiji bazen, relaks sobu sa himalajskom solju, tursku, finsku i bio saunu, rusku banju, tepidarijume, lakonijum, sedam soba za masažu i vesele tuševe. Tokom letnjih meseci gosti mogu da provedu prijatne trenutke na terasi koja se prostire na 1.500 m2 sa predivnim panoramskim pogledom na planinske vrhove Tornika.

Izvor: TO Zlatibor

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Pedijatar dr Dušanov: deca su nam u katastrofalnom stanju i sve je gore s godinama

Oglasna Tabla

Do „Staparka” dva putića

Oglasna Tabla

Svetskim danom turizma počinju pripreme za 60. Sabor trubača u Guči

Oglasna Tabla

Rok sedam dana: Ko se ne javi banci, pristaje na predloženi plan otplate

Oglasna Tabla

Данас славимо Воздвижење Часног Крста – Крстовдан

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za nedelju – 27. septembar

Oglasna Tabla

Hapšenje u Novoj Varoši zbog velike količine spida

Oglasna Tabla

„Đorđu kam bek“ – ali Đorđe ni u Pariz ni u Australiju, već u Užice da šije šajkače

Oglasna Tabla

Do 14 časova potpuna obustava saobraćaja na Sušici

Oglasna Tabla