3.3 C
Uzice
март 19, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Građani uhvatili lopova na trgu

UŽICE – Lopov koji je jutros uhapšen pošto je u najstrožem centru Užica pokrao jednu devojku ubrzo je pao u ruke policije, ali tek pošto ga je kroz svoje šake „propustila“ grupa građana.

Kradljivac, prema rečima očevidaca, star između 25 i 30 godina koji je prolazio Trgom partizana iskoristio je trenutak kada je jedna mlađa Užičanka izvadila novac iz džepa i držala ga u ruci, pa je prileteo i oteo joj ga. Sa ukradenim plenom počeo je da beži Trgom.

Čuvši apele devojke koja je zvala u pomoć, i videvši lopova kako trgči, oko 15-ak Užičana, od kojih su neki sedeli u baštama okolnih restorana, a drugi prolazili Trgom, potrčali su za beguncem. Imao je priličnu prednost nad poterom, i ličilo je da će uteći, sve dok nije došao do mesta gde se nekada nalazila Titova bista i tu se sapleo.

Ubrzo su se oko njega okupili Užičani koji su ga ganjali i opkolili ga čekajući da stigne policija.

Lopov je u policijsku stanicu priveden pošto je prethodno primio nekoliko udaraca, ali ne pendrecima, već rukama i nogama nekih od građana koji su ga sustigli.

Izvor: Blic/V.L

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

VOLIM MOG MILOJKA (74) IAKO JE STARIJI 53 GODINE! SVI KAŽU DA SAM S NJIM ZBOG PARA, A MI ŽIVIMO OD 50.000 DINARA! Milijana (21) iz Požege o čijoj vezi bruji Srbija otvorila dušu i otkrila sve!

Oglasna Tabla

SNS Užice: Najoštrije osuđujemo divljačko ponašanje dela opozicije

Oglasna Tabla

Mihajlović: Krajem marta počinju radovi na auto-putu ka Požegi

Oglasna Tabla