12.3 C
Uzice
април 16, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Gradiće se fast-garaža kod Autobuske stanice

UŽICE – Članovi Gradskog veća prihvatili su izveštaje devet gradskih preduzeća o radu u prošloj godini. Prihvaćeni su izveštaji Stana, Velikog parka, Gradske toplane, Aerodroma Ponikve, Užice razvoja, Dubokog, Vodovoda, Bioktoša i Niskogradnje.

Takođe, usvojena je i informacija za prvi kvartal ove godine, a koja pokazuje stepen usklađenosti između planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja ovih javnih preduzeća.

Iz dela urbanizma utvrđeni su predlozi odluka koje se odnose na izmene i dopune pristupanju izradi Plana generalne regulacije „Užice – Centralni deo“, kao i o pristupanju izradi planova detaljne regulacije, „Jelovogorska ulica“, „Stari grad“, „Largo Bela Zemlja“ i odluke o postavljanju spomenika na kružnom toku.

Usvojen je Program podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruraalnog razvoja Užica u ovoj godini, doneseno rešenje da se Metalpressu iz Kraljeva da u zakup parking prostor kod Autobuske stanice radi izgradnje fast- garaže i utvrđeni predlozi odluke o uvođenju informacionog sistema „Sistem 48″ i izveštaja o vodosnabdevanja grada Užica.

Izvor: zoomue.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Vlada prelomila o „švajcarcima“: Otpisuje se 38 odsto glavnice, preostali deo kredita konvertuje se u evre

Oglasna Tabla

Ovo je Cvetna nedelja: Kakvi su običaji ovih sedam dana

Oglasna Tabla

Užičaninu srebro na polumaratonu

Oglasna Tabla