16.9 C
Uzice
јул 18, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

GRAD POSTAVIO BESPLATNE LEŽALJKE I SUNCOBRANE NA GRADSKOJ PLAŽI

Nabavkom i postavljanjem ležaljki i suncobrana na Gradskoj plaži, Grad Užice je obogatio ponudu sadržaja na ovoj, za Užičane, najomiljenijoj lokaciji. Za kupovinu 50 ležaljki i 25 suncobrana, Grad je iz budžeta izdvojio 235.000 dinara i njih će građani moći besplatno da koriste dok se kupaju ili šetaju Plažom.

Petar Blagojević, član Gradskog veća za društvene delatnosti pobrojao je šta je sve poslednjih godina urađeno na ovoj lokaciji: izgradnja lift platforme, obnova Starog železničkog mosta, izgradnja i rekonstrukcija toaleta i igrališta, sve kao dokaz šta je urađeno za Užičane da bi uživali i prijatno se osećali na Plaži.

Dragoljub Kostić, član Gradskog veća za javna preduzeća izneo je podatak Zavoda za javno zdravlje, koji vrši analize vode na Plaži, da je voda ispravna za kupanje. Problem je to što je trenutno voda hladna, ali u narednih nekoliko dana, ukoliko vreme bude kao sada, preduzeće se mere tehničke prorode da se temperatura vode podigne za dva do tri stepene i tada bi bila optimalna za kupanje.

uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

U vreme regate broj gostiju se množi sa pet: Među posetiocima Kinezi i Arapi

Oglasna Tabla

Radovi na rekonstrukciji putnog pravca za Sinjevac

Oglasna Tabla

Jedite borovnice i usporite starenje

Oglasna Tabla