10.7 C
Uzice
април 26, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE

FK „SLOBODA“ – FK „KOM“ (0:0)

 

SLOBODA: Čubrak, Ilić, Cvetković Nemanja, Jaraković, Glišović, Mitrović, Cvetić, A. Janković, Barac, Marjanović, Oxara. igrali su još i Đurić, Jovanović, Peličić,R. Glišovic, Cvetković Nenad, Vučković, Radović, Babić, M. Janković, Đurić, Simić, Mirić i T. Glišović. 

KOM Pavličić, Popović, Mujović, Simeunović, Dabetić, Mijović, Mugoša, Daglas, Kilibarada, ali i Masita. Igrali su još i Orlandić,Redžović, Bogdanović, Đurković, Milić, Kazaić, Dedic i Masi.

Izabranici Veska Steševića i Predraga Ristanovica  prikazali su  pred  oko  200  gledalaca  dopadljivu  i borbenu  igru, ali između  šesnaesteraca  bez mnogo  šansi. Slobodi je ovo bila  prva  pripreman utakmica  u dosta  izmenjenom sastavu u odnosu na prethodnu sezonu, ali prvotimci su pokazali  želju i htenje, a  dosta njih  i  znanje. Od  retkih  izglednih prilika  izdvajamo  šut Dabetića  u 5 minutu  i izvanrednu intervenciju golmana Čubraka, u  20. minutu  najbolji na terenu  Slobode  Aleksandar Janković  presekao je akciju Koma na sredini i idealno uposlio  Cvetića, ali je  u duelu jedan na jedan sa golmanom Koma Pavličićem, gostujući golaman ipak bio uspešniji.  U 30 minutu  Kilibarda je sa desne strane  idealno centrirao, loptu poslao u šesnaestercu prihvatio Daglas, koji je šutirao u sam ugao, ali na visini zadatka je  bio  golman Čubrak.

 Od idealnih  prilika  izdvojićemo  prodor  slobodinog  junoše  Todora Glišovica ali  slabašanu završnicu  spretno rešava golan Koma Pavličić.

UŽICE – OGLSNA TABLA

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Danas je Veliki petak, najtužniji hrišćanski praznik

Oglasna Tabla

Sve je spremno za 7. Turnir šampiona Užice 2019 (VIDEO)

Oglasna Tabla

Православна правила уочи Васкрса: Овако треба да фарбате јаја ако хоћете да испоштујете традицију

Oglasna Tabla