FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE UŽIČKE VESTI

Finansijer Užičana: Biće Sloboda ponovo moćna!

Prošlo je mesec i po dana od kad je u Slobodi okrenut novi list. Dolaskom finasijera Božidara Opačića, koji je preuzeo i ulogu sportskog direktora, sprečeno je gašenje jednog od simbola Užica.

Pošto je letos izgubljeno dragoceno vreme, Sloboda je startovala sa radom poslednja od prvoligaša.

Na prozivci se pojavilo dvadesetak igrača, uglavnom omladinaca i nekolicina fudbalera iz prolećne sezone.

Potom su brojni fudbaleri prodefilovali pred očima članova stručnog štaba Slobode. I dok su birani kandidati za dres Slobode, čelnici kluba potrudili su se da obezbede maksimalne uslove za rad.

Bilo je pretnji da će nam grad naplatiti korišćenje stadiona, ali predočili smo gradonačelniku Tihomiru Petkoviću kakve su nam namere i otvorena su nam vrata. Ustupljen nam je teren u Krčagovu, a igralište u Turici sređuje se za treninge mlađih selekcija i biće  u upotrebi za nekoliko dana. Zahvaljujući gradskoj upravi, možemo da koristimo teretanu, bazen, saunu… – kaže Opačić.

Sportski direktor Slobode nije zadovoljan startom sezone, ali uveren je da će ekipa brzo pokazati snagu.

Ne ide ništa preko noći. Mnogi su očekivali rezultate odmah na startu, ali potrebno je vreme da se ekipa uigra, pogotovo što su fudbaleri stizali do kraja prelaznog roka. Imam veliko poverenje u naš trenerski kadar, biće Sloboda moćna, opravdaće ime koje se sa uvažavanjem izgovara u sportskim krugovima.

Izvor:zurnal.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

VOLIM MOG MILOJKA (74) IAKO JE STARIJI 53 GODINE! SVI KAŽU DA SAM S NJIM ZBOG PARA, A MI ŽIVIMO OD 50.000 DINARA! Milijana (21) iz Požege o čijoj vezi bruji Srbija otvorila dušu i otkrila sve!

Oglasna Tabla

SNS Užice: Najoštrije osuđujemo divljačko ponašanje dela opozicije

Oglasna Tabla

Mihajlović: Krajem marta počinju radovi na auto-putu ka Požegi

Oglasna Tabla