11.7 C
Uzice
мај 19, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Filip Moris nastavlja da pomaže pokretanje malih preduzeća u Srbiji

Zahvaljujući finansijskoj podršci kompanije Filip Moris, počinje novi ciklus nacionalnog konkursa POKRENI SE ZA POSAO koji pomaže potencijalnim preduzetnicima, preduzetnicima i preduzećima u pokretanju i unapređenju biznisa.

Kroz program POKRENI SE ZA POSAO  dodeljuju se bespovratna sredstva u vidu opreme, licenci ili sertifikata, standardizacije i optimizacije neophodne za pokretanje ili unapređenje biznisa, u vrednosti do 10.000 dolara, uz obavezno finansijsko učešće u iznosu od 20 odsto vrednosti granta, kao i  poslovne i stručne obuke i stalnu savetodavnu i mentorsku pomoć.

POKRENI SE ZA POSAO  u proteklih 9 godina realizuje nevladina organizacija ENEKA iz Niša. Kroz program je do sada podržano 711 preduzetnika iz 114 opština, realizovano je preko 900 poslovnih i stručnih obuka i obezbeđeni uslovi za zaposlenje preko 2000 ljudi iz svih krajeva Srbije.

Pravo učešća na konkursu imaju svi građani koji žele da pokrenu sopstveni biznis, ali i oni koji već imaju registrovano poslovanje, a žele da ga unaprede kroz uvođenje inovativnih i održivih pristupa u poslovanju, standardizaciju i optimizaciju svojih poslovnih aktivnosti.

Grad Užice je svim građanima koji žele da konkurišu obezbedio prezentaciju programa POKRENI SE ZA POSAO, koja će biti održana 28.02.2018. godine u 13 časova u Velikoj sali Gradske kuće, Dimitrija Tucovića 52.

Detaljnije informacije o konkursu, načinu prijavljivanja možete naći na sajtu www.pokrenisezaposao.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Park dečije radosti „Beli Jelen“ 1. juna vam poklanja preko 50 vrednih poklona

Oglasna Tabla

Nova pravila za zapošljavanje u javnom sektoru?

Oglasna Tabla

Mitrović Milan prvak Srbije u polumaratonu

Oglasna Tabla