15.5 C
Uzice
април 10, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

„Fiesta“ manifestacija za ljubitelje dobrog ukusa

U subotu 23. juna od 19:00 časova, „Vip Casa Club“ Zlatibor, u okviru manifestacije „Fiesta“ u prijatnom ambijentu terase „Casa de Vinos“ , svečano će predstaviti učesnike vinskog kalendara i „kameleon kuhinje“ za period jul 2018-jul 2019. godine. Sam kalendar biće podržan od strane Turističke organizacije Zlatibor kao dodatni sadržaj Zlatibora.

Koncept vinskog kalendara podrazumeva da svakog meseca bude predstavljena po jedna vinarija na malo drugačiji način nego što se to radi na drugim mestima. Izabrana vinarija bi bila domaćin tokom jednog meseca, dok je “kameleon kuhinja” priča koja prati vinski duh i intenzivno traje cele godine, kada je hrana u pitanju. Ideja je da„Casa de Vinos“ svakog meseca menja duh, u smislu raznovrsnosti predstavljanja internacionalnih kuhinja. Za prvu godinu zemlje učesnice bile bi: Kina, Španija, SAD, Francuska, Turska, Mađarska, Aljaska, Meksiko, Italija, Japan, Austrija-Nemačka i zemlje Bliskog istoka.

Vip casa
Sve ljubitelje dobrog ukusa, na „Fiesti“ će zabavljati rok bend „Arhivska zabava“ iz Užica.

Mapa

Izvor: Opština Čajetina

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Direktor za proizvodnju energije Mikajilo Zlojutro: „Nivo vode u jezeru u dozvoljenim granicama, a klizišta na mestima gde kuće ne bi smele biti“ (VIDEO)

Oglasna Tabla

Gost emisije „Emisija „Aktuelno“ OT gospodin Arno Gujon

Oglasna Tabla

Gost emisije “ Priča se“ master prava Radovan Novaković

Oglasna Tabla