6.8 C
Uzice
април 15, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Eurocrem Odbojkaški Kamp Vladimira Vanje Grbića na Zlatiboru od 18. juna do 28. jula

Na Zlatiboru je 2017. godine otvoren jednomesečni odbojkaški kamp Vladimira Vanje Grbića koji se realizuje u četiri smene sa oko 200 dece svih uzrasta.

Pored rada na odbojkaškim elementima zastupljena je i šira edukacija dece s ciljem usmeravanja na fizičke aktivnosti za pravilan razvoj. Kamp proslavljenog odbojkaša okuplja decu iz zemlje i  inostranstva, tako da je tokom boravka obezbeđen i bogat prateći program uz gostovanje poznatih ličnosti.

Mladima od 17 do 20 godina na raspolaganju je centar „Čigota“ u čijem sastavu se nalazi bazen i fitnes centar, kao i kompletan dijagnostičko-preventivni i rehabilitacioni program za sve uzraste.

Prošlogodišnji kamp prošlo je 418 dece sa 38 dece iz opštine Čajetina što čini prvu godinu neverovatnom. 456 dece i mladih prošlo je kroz kamp.

Naravno, kamp nije predviđen samo za decu sa prethodnim odbojkaškim iskustvom jer je cilj kampa: zdravlje, prevencija i napredak dece na ortopedskom motoričkom i psiho-socijalnom planu.

Prošlogodišnji kamp trajao je 7 dana po smeni, ove godine kamp će trajati 10 dana po smeni.

Kamp se održava na Zlatiboru od 18. juna do 28. jula 2018. godine (sa smenama 18.6-28.6. | 28.6.-8.7. | 8.7.-18.7. | 18.7.-28.7.).

Specijalni gosti ovogodišnjeg kampa biće Giba Godoy i Pawel Zagumny 

Izvor: zlatibor.org.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

„U vreme kada svi kritikujemo ja imam želju da bez izuzetka pohvalim kompletno osoblje ginekologije u Užicu“

Oglasna Tabla

Bronzana medalja za Aleksandra Radišića na Zimskom prvenstvu Srbije

Oglasna Tabla

Nova kuća porodici Kovačević u akciji Blic fondacije (VIDEO)

Oglasna Tabla