OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Dve humanitarne akcije SC Čajetina (VIDEO)

Sportski centar Čajetina pokrenuo je dve humanitarne akcije: prikupljanje igračaka za novogodišnje paketiće za decu iz socijalno ugroženih porodica, i humanitarni koncert za decu sa smetnjama u razvoju Dnevnog boravka „Zračak“. Za prvu akciju odmah nakon objave krenuo je odziv građana.

U saradnji sa Crvenim krstom iz Čajetine, Sportski centar je i ove godine pokrenuo akciju prikupljanja igračaka za decu iz socijalno ugroženih porodica. Na ove akcije su se u prethodnih nekoliko godina građani Čajetine izuzetno lepo odazivali postajući tako Deda mrazevi onim mališanima kojima je to potrebno.

„Akcija će se realizovati prikupljanjem igračaka koje se mogu donositi u Dom kulture svakog radnog dana od 8 do 15 časova sve do polovine decembra, kako bi stigli da te igračke kompletiramo sa slatkim paketićima koje obezbeđuje Crveni krst i da se deci podele pre Novogodišnjih praznika“; kaže Gorica Stanić iz Sportskog centra.

Već nakon prve objave o organizovanju akcije „Za njihov osmeh dovoljno je tako malo“ krenuo je odziv, a organizatori se nadaju da će se tako nastaviti i da će u užurbanoj vrevi života svako od nas imati na umu po neki nasmešen dečiji lik. Uporedo sa ovom akcijom, Sportski centar organizuje još jednu.

„ Ovom prilikom želim da pozovem sve sugrađane na humanitarni koncert za Dnevni boravak „Zračak“ koji će se održati u četvrtak, 28. novembra sa početkom u 20 časova u Domu kulture. Ulaz za koncert je dobrovoljni prilog, a sva sredstva koja se budu prikupila biće uplaćena na račun „Zračka“ koji će to iskoristiti za ono što im je potrebno za bolje funkcionisanje i boravak“, naglašava Gorica Stanić.

Humanitarni koncert za korisnike „Zračka“ održaće KUD „Zlatibor“ Čajetina.

Izvor:zlatiborpress.rs/Mirjana Ranković Luković

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Prvi put u istoriji prosečna plata veća od 510 evra

Oglasna Tabla

Kako je Titov spomenik sklonjen iz Užica: Ispratili ga jajima i flašom ruskog šampanjca

Oglasna Tabla

Kon: “Proradilo u srednjim školama”

Oglasna Tabla

Stamatović u čestitci novoj crnogorskoj vlasti: Zlatibor je spreman na saradnju sa novom Crnom Gorom

Oglasna Tabla

Starinske knedle sa šljivama, jedna od omiljenih poslastica

Oglasna Tabla

Srbija ima 30 malih aerodroma, koliko su oni isplativi?

Oglasna Tabla

Velika nagažovanost KJP „Zlatibor“ Čajetina (VIDEO)

Oglasna Tabla

Let “za nigde” rasprodat za 10 minuta!

Oglasna Tabla

Bivši pilot prepešačio Zlatibor uzduž i popreko: Boro je obišao čitav region, ali srpska planina je posebna (FOTO)

Oglasna Tabla