OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Dve humanitarne akcije SC Čajetina (VIDEO)

Sportski centar Čajetina pokrenuo je dve humanitarne akcije: prikupljanje igračaka za novogodišnje paketiće za decu iz socijalno ugroženih porodica, i humanitarni koncert za decu sa smetnjama u razvoju Dnevnog boravka „Zračak“. Za prvu akciju odmah nakon objave krenuo je odziv građana.

U saradnji sa Crvenim krstom iz Čajetine, Sportski centar je i ove godine pokrenuo akciju prikupljanja igračaka za decu iz socijalno ugroženih porodica. Na ove akcije su se u prethodnih nekoliko godina građani Čajetine izuzetno lepo odazivali postajući tako Deda mrazevi onim mališanima kojima je to potrebno.

„Akcija će se realizovati prikupljanjem igračaka koje se mogu donositi u Dom kulture svakog radnog dana od 8 do 15 časova sve do polovine decembra, kako bi stigli da te igračke kompletiramo sa slatkim paketićima koje obezbeđuje Crveni krst i da se deci podele pre Novogodišnjih praznika“; kaže Gorica Stanić iz Sportskog centra.

Već nakon prve objave o organizovanju akcije „Za njihov osmeh dovoljno je tako malo“ krenuo je odziv, a organizatori se nadaju da će se tako nastaviti i da će u užurbanoj vrevi života svako od nas imati na umu po neki nasmešen dečiji lik. Uporedo sa ovom akcijom, Sportski centar organizuje još jednu.

„ Ovom prilikom želim da pozovem sve sugrađane na humanitarni koncert za Dnevni boravak „Zračak“ koji će se održati u četvrtak, 28. novembra sa početkom u 20 časova u Domu kulture. Ulaz za koncert je dobrovoljni prilog, a sva sredstva koja se budu prikupila biće uplaćena na račun „Zračka“ koji će to iskoristiti za ono što im je potrebno za bolje funkcionisanje i boravak“, naglašava Gorica Stanić.

Humanitarni koncert za korisnike „Zračka“ održaće KUD „Zlatibor“ Čajetina.

Izvor:zlatiborpress.rs/Mirjana Ranković Luković

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Prosečna martovska neto plata 59.681 dinara, veća 8,6 odsto

Oglasna Tabla

Zdrava Srbija predala listu za lokalne izbore u Užicu (VIDEO)

Oglasna Tabla

Voda tokom jela, dobra ili loša navika?

Oglasna Tabla

Umesto Projektne nastave prvacima se od septembra uvodi Digitalni svet

Oglasna Tabla

Užička svadba u vreme korone: Ljubav nije mogla da čeka

Oglasna Tabla

Srpski biznismen iz Čikaga otkrio zašto nije preuzeo Slobodu: Umesto spasa, Užičani se umalo ugasili

Oglasna Tabla

Podsećanje: Pre 13 godina u Domu kulture svečano otvoren bioskop; gost – Ljubiša Samardžić (VIDEO)

Oglasna Tabla

Vreme danas: Mestimično sa kišom i pljuskovima, ponegde grmljavina

Oglasna Tabla

Zdrava večera za završetak dana

Oglasna Tabla