27.4 C
Uzice
август 25, 2019
BAJINOBAŠTANSKE VESTI FOTO RAZGLEDNICA

Drinska regata nominovana za Najbolje iz Srbije 2017

Manifestacija Drinska regata i ove godine je nominovana za priznanje „Najbolje iz Srbije“ koje dodeljuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija. Bajinobaštanska manifestacija je prošlogodišnji laureat ovog prestižnog priznanja kao Najbolja turistička manifestacija u funkciji promocije Srbije a i ove godine je nominovana u istoj kategoriji.

Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacije poslednjih trinaest godina dodeljuje ovo prestižno priznanje i to za najuspešniji robni i korporativni brend, za najboljeg izvoznika, manifestaciju i startup preduzeće. U glasanju i izboru učestvuje stručni žiri koji vrednuje postignuća, kvalitet, uspešnost, prepoznatljivost i reprezentativnost nominovanih preduzeća. Pored toga, u glasanju mogu učestvovati i svi ostali građani Srbije.

Procedura glasanja je jednostavana. Potrošači se registruju na sajtu akcije, zatim na svoju e-mejl adresu dobijaju link čijim se aktiviranjem omogućava glasanje. Svoj glas potrošači mogu dati jednom brendu ili kompaniji u svakoj od 24 kategorije. Klikom na sliku/naziv kompanije ili brenda, moguće je pročitati dodatne informacije o učesniku. Nakon izbora opcije Glasajte, glas je dodeljen izabranom učesniku, nakon čega je moguće glasati u drugim kategorijama.

Glasanje za najbolje korporativne i robne brendove se odvija na sajtu www.najboljeizsrbije.com, i traje do 28. februara 2018. godine.

Glasajmo i podržimo Drinsku regatu u takmičenju za još jedno veliko priznanje.

Izvor: Drina Info

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Hitna pomoć na 112: Jedan telefonski broj za celu Srbiju

Oglasna Tabla

Požar u Amazoniji se tiče svih nas

Oglasna Tabla

Srpski stvaraoci i Pulicerova nagrada

Oglasna Tabla