25.8 C
Uzice
август 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Do kraja godine završetak Studentskog doma u Krčagovu

Studentski dom u Krčagovu će uskoro biti kompletno opremljen nameštajem i kuhinjskom opremom.

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja raspisalo je tender za nabavku nameštaja i kuhinjske opreme za studentske spavaonice u okviru projekta Edukacija za socijalnu inkluziju.

Nabavka će se finansirati iz zajma Razvojne banke Saveta Evrope (CEB), a predviđeno je opremanje đačkih i studentskih domova u Užicu, Paliću, Čačku, Trsteniku, Kragujevacu i Svilajnacu. Rok za dostavljanje ponuda je 13. mart.

Nabavka robe obuhvata isporuku, montažu, ispitivanje i puštanje u pogon opreme prema tehničkim specifikacijama, uključujući sve neophodne manje građevinske radove, kako bi se završila montaža, ispitivanje i puštanje u rad isporučene opreme.

Javne nabavke će biti sprovedene kroz otvorene procedure međunarodnih nadmetanja navedene u Smernicama CEB-a i biće otvorene za ponuđače iz svih zemalja.

Trenutno je u toku je tehnički prijem objekta u Krčagovu i prikupljanje sve potrebne dokumentacija za dobijanje upotrebne dozvole, a implementacija ovog ugovora očekuje se u toku drugog tromjesečja 2018. godine. 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Od septembra jednosmenska nastava u ove 204 škole

Oglasna Tabla

Na đačke ekskurzije u žutim autobusima

Oglasna Tabla

4 najbolje tehnike za savijanje sarme: Ovako se nikada neće raspasti u šerpi i prilikom vađenja

Oglasna Tabla