5.4 C
Uzice
март 20, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Do kraja godine završetak Studentskog doma u Krčagovu

Studentski dom u Krčagovu će uskoro biti kompletno opremljen nameštajem i kuhinjskom opremom.

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja raspisalo je tender za nabavku nameštaja i kuhinjske opreme za studentske spavaonice u okviru projekta Edukacija za socijalnu inkluziju.

Nabavka će se finansirati iz zajma Razvojne banke Saveta Evrope (CEB), a predviđeno je opremanje đačkih i studentskih domova u Užicu, Paliću, Čačku, Trsteniku, Kragujevacu i Svilajnacu. Rok za dostavljanje ponuda je 13. mart.

Nabavka robe obuhvata isporuku, montažu, ispitivanje i puštanje u pogon opreme prema tehničkim specifikacijama, uključujući sve neophodne manje građevinske radove, kako bi se završila montaža, ispitivanje i puštanje u rad isporučene opreme.

Javne nabavke će biti sprovedene kroz otvorene procedure međunarodnih nadmetanja navedene u Smernicama CEB-a i biće otvorene za ponuđače iz svih zemalja.

Trenutno je u toku je tehnički prijem objekta u Krčagovu i prikupljanje sve potrebne dokumentacija za dobijanje upotrebne dozvole, a implementacija ovog ugovora očekuje se u toku drugog tromjesečja 2018. godine. 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Tamburić, Kulačin i Krsmanović govore u petak na protestu u Užicu

Oglasna Tabla

IZVUČENE DVE SEDMICE! 1.110.000 evra odlaze u Užice i Sontu (VIDEO)

Oglasna Tabla

Javni poziv za sufinansiranje troškova vantelesne oplodnje u 2019. godini

Oglasna Tabla