11.6 C
Uzice
јул 16, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SRBIJA

DEJAN PETROVIĆ ODUVAO PETROVARADINSKU TVRĐAVU

Vlasnik titule Prva truba sveta Dejan Petrović spektakularnim koncertom na Petrovaradinskoj tvrđavi pred više od 10.000 ljudi upisao se u istoriju kao prvi umetnik iz Srbije koji je dva puta nastupio na jednom od najpopularnijih svetskih festivala “Egzit”.

Iako su vremenski uslovi slutili kišu, “Dejan Petrović Big Bend” je svirkom oduvao oblake i priredio veče za pamćenje. Posetioci iz svih krajeva sveta uživali su u zvucima trube, a atmosfera koja je dovedena do usijanja već prvim taktovima takva je ostala do kraja koncerta.

– Tokom karijere odsvirao sam nebrojeno koncerata ali je svirka na „Egzitu“ uvek nešto posebno kako zbog lokacije na kojoj se dešava, istorijata festivala, tako i zbog toga što okuplja publiku sa svih kontinenata i to publiku koja nije tu prvenstveno zbog trube već nekih drugih zvukova. Zato je zadovoljstvo i eće nakon ovakvog koncerta jer smo još jednom pokazali da dobra muzika ne poznaje granice i da Srbija ima muzički itekako šta da ponudi ostatku sveta – rekao je nakon nastupa slavni muzičar.

Izvor:Alo.rs

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Za godinu i po oduzeto 560 litara rakije bez deklaracije

Oglasna Tabla

Oduševiće vas palenta kolač sa voćem: Novi način za pripremu starog jela!

Oglasna Tabla

Uvode se platni razredi tokom 2020.

Oglasna Tabla