Home / FOTO RAZGLEDNICA / Dejan Petrović kao otac, suprug i dobar domaćin (VIDEO)

Dejan Petrović kao otac, suprug i dobar domaćin (VIDEO)

Najbolji srpski trubač ugostio nas je u svom domu u Užicu, gde je svio dom sa suprugom i ćerkom. Studio gde vežba, priča sam sa sobom i uživa zvučno je izolovan, pa se ukućani i komšije ne žale kada svira.

Gostoprimstvo i ljubaznost odlike su vaspitanja koje se savladaju u detinjstvu. Nešto poput sviranja trube. Ako od malih nogu zapostaviš lekcije, večernje škole bontona malo vrede. Još na kućnom pragu osetiš razliku između kursadžije, priučenih manira i istinskog domaćina poput Dejana Petrovića, u kom je spojeno vaspitanje poneto iz rodne kuće i erska srdačnost.

– Dobro došli u dom Petrovića! – prihvata nas kao da smo mu rod najrođeniji, širi ruke i otvara vrata svoje kuće prva truba sveta.


FOTO: MILOŠ CVETKOVIĆ / RAS SRBIJA

U odboru za doček i Branka, njegova lepša polovina, i ćerka im Jovana. Krunu na svojoj glavi devojčica odmah objašnjava nagradom koju je onomad dobila za lepotu. Njen tata vidno je umoran, ali raspoložen.

– Puno radim sa svojim orkestrom. Na putu smo po Srbiji, regionu, inostranstvu. Kad nema svirki, vreme koristimo za probe, u zadnje vreme pripremamo nekoliko novih pesama koje ćemo izbaciti kao singlove. Dogodine, bože zdravlja, novi album. Zakazali smo nekoliko prazničnih svirki, za Novu godinu smo u Beogradu, dan kasnije u Petrovcu na Mladi, na Božić u Prijepolju, Novi Sad za srpsku Novu – u jednom dahu će Dejan Petrović.

Kad je mnogo posla koji zahteva odsustvo, prirodno je da se čovek, naročito posvećeni otac i suprug, zaželi porodice.

– S vremenom, što je Jovana starija, sve mi teže padaju višednevna putovanja. Treći dan me hvata nervoza. Zato se trudim da na putu što više spavam u kolima da bih imao vremena za ćerku i suprugu – napominje.


FOTO: MILOŠ CVETKOVIĆ / RAS SRBIJA

Branka razume Dejanov posao, ali ne krije da se neretko zaželi muža.

– Nedostaje nam u svakodnevnom životu. Mogu da nosim kuću kao žena, supruga, ali Dejan je ipak stub porodice, – iskrena je.

Izvor:blic.rs/Vladimir Lojanica/FOTO: MILOŠ CVETKOVIĆ / RAS SRBIJA

Podeli članak

Komentari

https://matis.rs/