6.8 C
Uzice
фебруар 16, 2019
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Božićni pokoni za petoricu sinova porodice Stjepić

Gradonačelnik Užica, Tihomir Petković je sa svojim saradnicima, zamenikom gradonačelnika Nemanjom Nešićem i članom Gradskog veća Vidojem Drndarevićem bio danas u poseti sedmočlanoj porodici Stjepić. U domu Stjepića u užičkom naselju Turica dočekali su ih majka Sanja, stomatolog, i otac Nenad, inženjer na železnici, kao i njihovih pet dečaka, od kojih svaki nosi ime vladara ili svetitelja: Stefan (14), Dimitrije (10), Lazar (8), Vladislav (6), i beba Milutin (sedam meseci).

Ovom prilikom deci su uručeni božićni pokloni svakom u skladu sa uzrastom i interesovanjima. „Cilj ove posete je da sagledamo koji su to načini na koji bi Grad Užice mogao da pomogne ovoj višečlanoj porodici i da deci olakša detinjstvo“, rekao je gradonačelnik Petković.

Obzirom da plate, roditelji uglavnom troše na račune i hranu i da nedovoljno novca preostane za slobodne aktivnosti dečaka koji vole sport, Sanja Stjepić, ponosna majka petorice dečaka ističe da bi ovoj porodici puno značila podrška u nameri da se deca bave sportom.

Otac Nenad kaže da je „dečija graja ono što nedostaje Srbiji, moramo imati puno dece da bismo opstali kao država“ i dodaje da materijalno stanje ne treba da bude izgovor i prepreka za zasnivanje porodice.

„Jedno je postati roditelj a sasvim drugo biti roditelj, moramo svakog dana bnti roditelji, a svakog dana je novi film novo uživanje“ rekao je najstariji član i glava porodice Stjepić.

Užice – Oglasna Tabla/uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

UŽIVAJTE: U subotu do 11 stepeni

Oglasna Tabla

Zlatibor predstavlja svoju ponudu u glavnom gradu Bugarske

Oglasna Tabla

Autentični srpski proizvodi na Sretenjskom marketu

Oglasna Tabla