-6 C
Uzice
фебруар 23, 2019
BAJINOBAŠTANSKE VESTI

DOBRE VESTI: BAJINA BAŠTA DOBILA JEDNO VATROGASNO VOZILO

bb

Bajina Basta dobila jedno vatrogasno vozilo iz donacije zahvaljujući Spasilačkoj organizaciji Ujedinjenog Kraljevstva i škotskoj organizacija Blythswood care. U Kragujevac je zahvaljujući Spasilačkoj organizaciji Ujedinjenog Kraljevstva i škotskoj organizacija Blythswood care stiglo pet vatrogasnih i jedno sanitetsko vozilo, čija je vrednost oko 200.000 evra.

18447733_10212707427381462_2005114435_n

Od toga, četiri vatrogasna vozila namenjena su ovdašnjoj Upravi za vanredne situacije, jedno je za Bajinu Baštu, dok je sanitetsko donirano kragujevačkom Zavodu za hitnu medicinsku pomoć. Uprava za vanredne situacije i Spasilačka organizacija Ujedinjenog Kraljevstva od danas do 12. maja organizuju obuku na poligonu na prostoru Kneževog arsenala za vatrgoasce spasioce sa područja Šumadijskog upravnog okruga i Bajine Bašte. Prema rečima načelnika Uprave za varedne situacije, Zorana Kočovića, obuku će proći i predstavnici civilne zaštite, kao i zaposleni u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć. Naglašava i da je ova donacija od velikog značaja, jer će omogućiti da bezbednost građana bude na još višem nivou.

Izvor: www.infokg.rs
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Manastir Rača

Oglasna Tabla

Oružana pljačka prodavnice u Bajinoj Bašti

Oglasna Tabla

KOLEKTIVNA BEŽANIJA U NEMAČKU Od 200 meštana sela kraj Bajine Bašte čak 30 mladih ljudi batalilo malinjake i otišlo u svet

Oglasna Tabla