Home / VESTI IZ OKRUGA / APEL ZA POMOĆ MALOJ NIKOLIJI

APEL ZA POMOĆ MALOJ NIKOLIJI

Nikoliji Kosić (3,5) iz Banjaluke, oboleloj od cerebralne paralize, poterbna je pomoć humanih građana, kako bi otišla na operaciju u Istambul.

Zahvat, koji košta 24.700 evra trebalo bi da bude obavljen u Ačibadenu,a prema mišljenju lekara to je možda put i rešenje da Nikolija napravi svoje prve korake. Kako bi se što pre skupio novac za operaciju, tokom januara be biti otvoren M:tel humanitarni broj 1416, a za uplate je na raspolaganju račun Unikredit banci,3383502568081202.

Devojčica je, zbog prevremenog rođenja i brojnih komplikacija pod stalnim lekarskim nadzorom, uključena je u intenzivni fizikalni tretman u Trapistima i Novom Sadu, a u ovoj godini tri puta joj je rađena transplatacija matičnih ćelija. Zbog usporenog motoričkog razvoja i komplikacija borimo se svim silama da Nikoliju osposobimo i učinomo da što više bude samostalna devojčica, da ima zdravo i veselo detinjstvo i da u budućnosti stane na svoje nogice-kaže majka,Tijana Gligić Kosić.

Tekst je preuzet iz dnevnih novina „Blic“a majka  Tijana Gligić Kosić je aktuelna juniorska klupska rekorderka na 400 metara prepone iz AK „Crvena zvezda“ i bivša juniorska reprezentativka. Njen kontakt je 066/801-206 za sve koji mogu da pomognu.

S

 

Podeli članak

Komentari

https://matis.rs/