0.7 C
Uzice
фебруар 19, 2019
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

ALFA BK UNIVERZITET U UŽICU

Od ove školske godine u Gradu Užicu Alfa Bk Univerzitet iz Beograda upisivaće studente na preko 20 akreditovanih studijskih programa na svim nivoima studija. Takođe postoji mogućnost upisa studenata i sa drugih fakulteta na drugu treću i četvrtu godinu, kao i studenta koji su završili strukovne studije. U okviru Alfa Bk Univerziteta studenti mogu master i doktorske studije.

Prijemni ispit nastava i ispiti sprovodiće se u Užicu već od školske 2017/2018 godine. Prijava kandidata i informacije možete dobiti u Užicu na telefon :063/645-915.

Ukoliko ste zainteresovani za studije iz oblasti stranih jezika, sporta, menadžmenta, ekonomije, informacionih tehnologija, umetnosti, matematike, računarskih nauka, odaberite jedan od akreditovanih studijskih programa i steknite znanje koje će pristajati uz vaše buduće zvanje.

Fakultet za finansije, bankarstvo i reviziju
U svom dvadesetdvogodišnjem postojanju, Fakultet za finansije, bankarstvo i reviziju je prešao razvojni put od malog preduzetničkog, do fakulteta sa savremenim nastavnim planovima i programima.

Više informacija na: www.alfa.edu.rs

Užice – Oglasna Tabla

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Dejan Petrović: „Moj otac za mene je najbolji trubač“ (VIDEO)

Oglasna Tabla

Užice, grad koji je bio republika

Oglasna Tabla

Počeli geotehnički istaržni radovi za potrebe izgradnje mosta na Starom gradu

Oglasna Tabla