-4 C
Uzice
фебруар 17, 2019
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

AKTIVNOSTI TO „ZLATIBOR“ PRED VASKRŠNJE PRAZNIKE

CECA GIF (2)

Na Zlatiboru će uskoro početi letnja turistička sezona a domaćini će bogatim sadržajima obradovati stare i dočekati nove goste. Prošlogodišnje cene, savremeni hoteli, kilometri pešačkih i biciklističkih staza, izletničke ture, adrenalinske atrakcije, ali i mirni kutci za potpuni odmor – sve to nudi najposećenije turističko odredište u Srbiji.

Letnja turistička sezona, prema rečima direktora Turističke organizacije Zlatibor Vladimira Živanovića počeće Vaskršnjim praznicima. Sudeći prema dosadašnjim rezervacijama na Zlatiboru će u to vreme boraviti veliki broj domaćih i inostranih gostiju.

„Turistička organizacija se trudi da pred letnju sezonu završi sređivanje svih lokaliteta kako u centru Zlatibora, tako i svih okolnih turističkih atrakcija. Obećavamo da će svi ti lokaliteti biti sređeni, uređeni i otvoreni za posete turista, tako da će turisti koji se nađu na Zlatiboru moći da obiđu kako Zlatibor tako i sve okolne turističke lokalitete: Stopića pećinu, Muzej „Staro selo Sirogojno“, vodopad u Gostilju…“, kaže direktor TO „Zlatibor“.

Hotelijeri i ugostitelji ovih dana formiraju letnje cenovnike. Kažu da su cene slične prošlogodišnjim te da se zbog toga smeštajni kapaciteti za sada dobro prodaju.

„Formirali su aranžmane sa produženim vikendom i za sada se dosta dobro prodaju. Postoje različite povoljnosti za rane rezervacije, mada je do sada gotovo sve popunjeno i prodato. Cene aranžmana, uglavnom su na nivou prošlogodišnjih. Dosta su povoljni i može da se nađe za svakoga po nešto“, dodaje Živanović.

Turistička organizacija Zlatibor već tradicionalno nastupa na brojnim sajmovima u zemlji i inostranstvu, prezentujući potencijale najposećenije planine u Srbiji. Ponuda ovog planinskog centra proteklog vikenda predstavljena je u Nišu, a sredinom aprila ih očekuje nastup na Sajmu turizma u Lukavcu.

Izvor:zlatiborpress.rs/Dragana Rosić

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Sveto trojstvo zdravlja: Sok od cvekle, šargarepe i jabuke čini čudo vašem organizmu

Oglasna Tabla

Jesu li Miša i Medeni sve pogodili: Ovako kažu meteorolozi za vreme do kraja zime

Oglasna Tabla

Deset izložbi u Gradskoj galeriji Užice tokom 2019.

Oglasna Tabla