17.3 C
Uzice
септембар 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

18,5 miliona dinara za infrastrukturne radove u Sevojnu

Građani Sevojna više neće imati problema sa parkiranjem. Trenutno se u Sevojnu rade parkinzi na nekoliko lokacija u ukupnoj površini od oko 1700m2 odnosno kapaciteta 120 parking mesta, ali se privode kraju i radovi na asfaltiranju ulica u dužini od 3 km.

Građani Sevojna dobijaju na 7 lokacija 120 novih parking mesta na kojima se neće naplaćivati parking

„Završavamo parking mesta u Sevojnu koja je potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović najavila da će biti urađena. Radi se na 7 lokacija koje se nalaze u centru naselja. Na svakom od parking prostora biće rezervisano po jedno parking mesto za invalide koje se kao ni sva ostala neće naplaćivati a građanima će biti na raspolaganju već od sutra„, rekao je predsednik Gradske opštine Sevojno Ivan Marić.

18,5 miliona dinara je Vlada Republike Srbije obezbedila za infrastrukturne radove u Sevojnu

„Radovi na asfaltiranju ulica u Sevojnu su uveliko u toku pa je tako već završeno asfaltiranje kraka Ulice Majke Jevrosime prema zaseoku Aksentijevići i kraka Ulice Milivoja Marića u dužini od 400m a završen je  i put ka Spalovićima u dužini od takođe 400m“, rekao je Marić.

3 km ulica u Sevojnu će biti rekonstruisano iz sredstava obezbeđenih u republičkom budžetu

„Pripremljene za asfaltiranje su i Ulica Sokolska u dužini od 550m, u kojoj je JKP Vodovod odradio zamenu azbestnih cevi u dužini od 1200m, zatim i Ulica Gavrila Principa u kojoj je odrađen i deo fekalne kanalizacije“, rekao je Marić i najavio da će uskoro izvođač radova završiti asfaltiranje nekoliko krakova Ulice Braće Nikolić gde su već urađena dva kraka prema Mijatovićima i prema vunovlačari a ostali su da se asfaltiraju kraci prema Zebićima odnosno Nelovićima.

Ukupna vrednost svih radova, što obuhvata uređenje 1700m2 parking prostora i asfaltiranje 3km ulica u Sevojnu iznosi oko 18,5 miliona dinara, a sredstva za to su obezbeđena iz budžeta Republike Srbije.

Izvor: uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

„Pesničke vatre zlatiborske“ prvi put u Kulturnom centru

Oglasna Tabla

Zlato, srebro i bronza za ekipe Crvenog krsta Užice

Oglasna Tabla

Uhapšen Novosađanin zbog uzgoja i prodaje marihuane

Oglasna Tabla

U sredu počinju radovi na rekonstrukciji Ulice Nikole Pašića

Oglasna Tabla

Užičanka Nevena Arsić Gracin za 12h pretrčala 80km

Oglasna Tabla

Užice je za aerodrom godišnje izdvajalo 300.000 evra

Oglasna Tabla

Kolaps kod Užica: Izbegavajte magistralu Užice – Požega preko Sevojna!

Oglasna Tabla

Firma iz Požege muljana sa rečnim šljunkom iz Moravice: Država ih angažovala da srede korito, a oni šljunak preprodali za skoro 6 miliona dinara

Oglasna Tabla

Ispovest muškarca iz Užica kojeg žena neprestano vara: „Saznao sam da me je varala i pre braka“

Oglasna Tabla